/>
Fonts in Webanizr AMP

Hieronder het overzicht van de font services die je kan gebruiken in Webanizr AMP:

Typography.com

Fonts van Typography.com kunnen worden gebruikt in zowel Webanizr als Webanizr AMP.  Op Typography.com vind je meer dan 1000 fonts, dus er is voldoende keuze. Typography.com richt zicht voornamelijk op fonts van hoge kwaliteit. Voor het gebruik van de fonts is een account vereist. De kosten zijn per font.

Meer over webfonts op Typography.com vind je op hun website.

Fonts.com

Fonts van Fonts.com kunnen zowel in Webanizr als in Webanizr AMP worden gebruikt. Met meer dan 150.000 fonts beschikbaar zal je altijd wel een font vinden wat past bij jouw project. Voor het gebruik van fonts op Fonts.com is een betaald account vereist.

Meer over webfonts op Fonts.com vind je op hun website.

Google Fonts

Google fonts kunnen zowel in Webanizr als in Webanizr AMP worden gebruikt. Met minder dan 1000 fonts is Google fonts niet zo groot als Typography.com of Fonts.com. Google fonts zijn echter gratis te gebruiken en vereissen geen account. Dit maakt Google fonts de meest laagdrempelige uit het rijtje.

Meer over webfonts op Google fons vind je op hun website.

Adobe Typekit

Webfonts van Adobe Typekit zijn te gebruiken in zowel Webanizr als Webanir AMP.  Adobe Typekit is de font verzameling van Adobe, bekent van o.a. Photoshop en Illustrator. Voor het gebruik van Adobe Typekit is een betaald account vereist. Daarna heb je wel toegang tot meer dan 7500 fonts.

Meer over webfonts op Adobe Typekit vind je op hun website.

Font Awesome

Font Awesome is eigenlijk geen font verzameling maar een iconen verzameling. Omdat Font Awesome wel als font geinstalleerd wordt hebben we hem wel opgenomen in dit overzicht. Iconen uit Font Awesome zijn te gebruiken in zowel Webanizr als in Webanizr AMP.

Meer over de iconen in Font Awesome vind je op hun website.

Neem contact op

Wil je ook aan de slag met AMP? Of gewoon wat meer informatie over wat het voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Webanizr AMP is een platform van Content Power - Bekijk ook andere websites: