/>
features

Deze pagina beschrijft de features er zitten in Webanizr AMP en hoe Webanizr omgaat met de AMP specifieke onderdelen van een website.

Afbeeldingen in AMP

Afbeeldingen in AMP werken net iets anders in AMP. Gelukkig gaan de meeste zaken in Webanizr AMP automatisch. Zo zorgt Webanizr AMP samen met AMP voor de ultieme gebruikerservaring, ook visueel.

Menu op mobiel

Met de mobile-first aanpak van AMP is speciale aandacht besteed aan het menu. Tot op de kleinste details is nagedacht over hoe dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk kan werken.

Google Analytics

Het is in Webanizr mogelijk om Google Analytics te gebruiken voor AMP en niet AMP pagina's door elkaar. Hiervoor hoeft maar één Google Analytics code voor te worden geplaatst.

Fonts

Binnen AMP kan je eenvoudig gebruik maken van een aantal online aanbieders van Fonts. Zo zijn er ruim 30.000 fonts direct tot je beschikking. Van Google Fonts tot FontAwesome.

Dynamisch tonen en verbergen van inhoud

De visuele ruimte op mobiel is beperkt. Om toch inhoud op de juiste plek beschikbaar te maken is het dynamisch tonen en verbergen van inhoud vaak een waardevolle oplossing.

Meer over het dynamisch tonen en verbergen van inhoud in AMP

Neem contact op

Wil je ook aan de slag met AMP? Of gewoon wat meer informatie over wat het voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Webanizr AMP is een platform van Content Power - Bekijk ook andere websites: